I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att skrubba sig len som en baby.

 

Något av det bästa som finns är att scrubba hela kroppen med en riktigt bra bodyscrub och bli sådär sammetsmjuk och len och redo för att smörjas in. Jag scrubbar alltid innan BUS eftersom annars blir resultatet inget vidare, och så scrubbar jag innan vaxning och har jag inget av det planerat så ungefär en gång i veckan bara för att väcka huden till liv, bli mjuk, få bort döda hudceller och göra huden redo för att ta emot en lotion eller ett serum.

Och nu har ÄNTLIGEN MayBeauty kommit med en kaffescrub! Kaffescrub är oslagbart när det kommer till innan-bus-scrub tycker jag, och så doftar det ju kaffe för alla er som älskar det. Så kaffe och kallpressad kokosolja är det i den här lilla rackaren vilket passar mig perfekt, då det enda jag smörjer in mig med förutom ett serum då och då är just kokosolja.

 

 

Så hur gör man då?

Först blöter man kroppen!

 

 

Såhär ser kaffescruben ut; som nymalet kaffe ungefär.

Den här är lagom rivig, det beror lite på hur mycket du applicerar och hur blöt huden är – vill du ha mer klös så handdukstorka dig lätt innan du sätter igång.

 

 

 

Sen applicerar du din scrub i cirklar över kroppen; extra noga på torra områden som till exempel knän och armbågar. Nu gör jag bara ett ben för det här inlägget så att ni kan se skillnaden, men jag tar annars prick hela kroppen utom ansiktet.

 

 

Som ni kan se är den liksom grusig i konsistensen (och en extra bonus är att man blir lätt färgad av kaffet så om man inte sköljer så superdupernoga och tvålar in sig efteråt så får man en lätt brun-utan-sol-effekt på köpet, tack för det).

 

 

Skölj sen av som sagt!

Jag föredrar att INTE tvåla efteråt eftersom skrubben lämnar en återfuktande hinna från kokosoljan som dessutom ger lite extra skimmer eller vad man ska säga.

 

 

Och tadaaa!

Höger ben, sett från där ni tittar (alltså mitt vänstra), är scrubbat med kaffescruben och det andra är det inte. Helt klart mer glans och mer välmående känsla på benet som är scrubbat än på det andra, och även en svagt mer solkysst ton.

Så vad är det bra för?

Förutom det uppenbara; att huden ser glowig och återfuktad ut, så blir man så len att det inte är klokt. Och så sätter man igång blodcirkulationen (hej kollagen) och hjälper den nya, yngre huden som ligger under de döda hudcellerna att komma fram. Och om du vaxar eller gör bus är scrub nästan ett måste för att få det bästa resultatet av din behandling. Och om du vistas i solen håller din bränna längre om du scrubbar dig med jämna mellanrum.

 

 

Och nu får du 30% på MayBeautys kaffescrub med koden emmascrub30! Alltså 174 kr istället för ord pris 249 kr. Mer om koden, och hur du beställer, hittar du HÄR.

Vem vill inte vara babylen?

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att skrubba sig len som en baby.

  1. Kroppsskrubba med kaffe. Helt fantastisk naturliga produkt.👍 Jag visste inte skönhetsprodukten, men resultatet ser så gigantiskt ut! 👌 Att köpa och pröva .

  2. Går säkert alldeles utmärkt att blanda kaffesump med kokosolja då! Billigare och mer miljövänligt att hålla på och shoppa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *