I annonssamarbete med MODELIN

Att vara blå och leopardig.

 

Än finns det ju sommar kvar, och här kommer en favoritoutfit för just såna dagar och som går att ta med sig in i hösten sen också med viss modifikation.

Kjol och blus blir ju aldrig fel, och kjolen till en stickad tröja funkar fint när det blivit kyligare (den är ju inte så ”somrig” i färgen) och blusen går ju precis lika bra till jeans eller kostymbyxor när hösten gör entré. Men för nu får de vara tillsammans, just såhär, eftersom det ännu är sommar.

 

 

Kjolen är exakt samma modell som den silvriga ni sett innan fast i annat mönster och finns på 40% rea HÄR. Blusen med sin nästan isblå färg går ju att göra mer dressad genom att inte rulla upp ärmarna och inte knyta midjan, och den hittas HÄR. Båda är normala i storlek tycker jag, men eftersom kjolen är omlott och inte har resår eller dragkedja är det inte så noga eftersom man justerar storleken med banden.

Idag hoppas jag på sooool efter någon dag med sämre väder; vi har haft någon dag nu när det nästan känns som höst – jag har tänt 3 doftljus på en gång, bakat alldeles för mycket bröd och börjat koka soppor igen vilket är klassiskt för mig när det där skiftet kommer. Och så har jag göra-om-klåda hemma men det finns ju liksom inget att göra om, så jag får rikta den energin åt annat håll och se vart det landar. Och just det! Ha ha jag ska hitta en julgran, för om ungefär en vecka måste jag skapa jul i mitt vardagsrum och det är lika udda varje gång; att stå i augusti och hänga upp julstjärnor och försöka hitta julblommor. Tacka gud för Blomsterpigan, de brukar alltid lösa det mesta.

Ha en fin dag, allihop! Nu kramar vi ur det sista av augusti.

I reklamsamarbete med MODELIN

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att vara blå och leopardig.

  1. Maj good så snyggt!!! Jag som annars inte tycker att leo är min grej… du vet snyggt på andra men på mig blir det… jag vet inte ”kletigt”..;) Men den här i blått! I loooove! Kanske jag får klicka till på 😉 Du verkar vara i samma size som jag, typ XS, har du det i kjolen?

  2. Hej underbara leopardkvinna. Du ser så supergott ut, men ja du har antagligen läst det många gånger tidigare. Det är inte obetydliga ord, men jag tycker att den här outfit ser så bra ut på dig. Jag är en stor vän av blå färger, jag älskar dem väldigt mycket. Även skorna är rätt för dig

  3. Du blir snyggare för varje år, hur är det möjligt? En riktig pingla. Och det är inte kläderna utan du. Wow! Du ser liksom frisk ut. Får mig att vilja pyssla om mig själv lite mer, bra med inspo. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *