Att njuta av just det här.

 

För inte så länge sedan hade jag Bea här för att göra något av det bästa jag vet; en pre-wedding-fotografering.

Ni vet; bilder man kan ta för att till exempel göra en bok till sin blivande man eller fru, eller bara att ha själv för att minnas just den där tiden innan bröllopet när hjärtat klappar i fladderfart och allting känns hisnande och underbart på samma gång. Jag ÄLSKAR att fotografera kvinnor, älskar det. Finns för mig ingenting vackrare och det slår all interiör eller alla blommor i världen; jag andas knappt under tiden jag jobbar och måste ibland mumla herregud du är så vacker för det ÄR ju så.

Alla kvinnor jag någonsin har fotograferat är så vackra; alla dessa linjer och denna mjukhet och följsamhet – det är, som jag skrev på Instagram, som konst. Kroppen vi har, oavsett hur den ser ut, är bländande och konst och ett mirakel på så många sätt och om det är någonting jag önskar att ni alla förstod så är det just det; hur vackra ni är, bara genom att finnas till.

Snälla; var sams med er själv okej?

Vi är alla nog, och mer än det.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att njuta av just det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.