I annonssamarbete med CANCAN INTERIÖR

Att ha byggt ännu en tavelvägg!

 

Ni minns ju att det ännu väntades in en tavelvägg hos kunden? Där bakom soffan.

De ville ha det ganska mycket och yvigt och bohemiskt och jag är ju inte den som backar för en tavelvägg, så det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång! Ramar för små minnessaker införskaffades, posters hittades och med en salig blandning blev det såhär:

 

 

Nej, inte riktigt riktigt klar ännu – det ska upp lite mer ner mot golven, men kanske 90% klar?

 

 

Och mattan ja!

Lovade ju att säga mer om den. Det är en Linie Design som är fantastisk (samma märke Leo har uppe på sitt rum fast han har midnattsblått med rosa fransar) och som skiftar i ytan på ett sätt jag älskar; nästan som en riktigt silkig heltäckningsmatta. Finns i en uppsjö olika storlekar, denna är snäppet under den största, och jag köpte den via CanCan Interiör som bor så himla nära mig och alltid jobbar så sjukt snabbt när man behöver något. Hon frågade om jag ville ha en rabatt till er på mattan och det vill jag såklart, så om ni vill köpa en Linie Design så hitta vilken färg och modell ni vill ha och sen maila henne så har ni 10% på mattor hela september och hon sköter frakt och sådär åt er. Hennes sida hittar ni HÄR.

(Jag har inte fått betalt eller varor för att ge rabatten, men reklammärker inlägget ändå för att vara på den säkra sidan, men så ni vet).

 

 

På bordet hamnade en bläckfisk jag hittade på Jotex och spraymålade i svart, samt en förvaringsskål med lock också den från Jotex (finns HÄR, bläckfisken är nog slut för den hittar jag inte).

Och så blev det alltså en stölig tavelvägg, nästan klar, på en vägg i Malmö och ännu en pusselbit till ett färdigt hem. Som ni kan se är väggen mixad med vanliga posters, vinylskivor, omslag, tidningar, speglar, gamla biljetter och allt möjligt så lås er inte vid att det m å s t e vara konst eller fotografier eller ramar för att det ska funka utan blanda hej vilt så som du känner för. Det finns inga regler, det är ju det som är det bästa.

Ha kul bara!

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha byggt ännu en tavelvägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.