I annonssamarbete med VISTAMIA

Att kunna fynda på utförsäljning!

 

VistaMia har utförsäljning på alla märken (Baum, Dante 6, Custommade, Co´Couture, DAY med flera) så där finns massor av fynd att göra! Som den rutiga kappan till exempel (den i mitten är bara en inspobild, men alla frilagda kläder finns hos VistaMia) som man hittar HÄR och som har ett riktigt bra pris för en höstkappa. Byxorna finns HÄR, blusen HÄR och väskan HÄR. Dessutom ger koden extra 25% extra rabatt på allt! Hur bra? Koden gäller till och med den 3178.

Total utförsäljning alltså plus 25% extra rabatt och hela utbudet hittar du HÄR.

Hoppas du gör ett riktigt fynd <3

I reklamsamarbete med VISTAMIA

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att kunna fynda på utförsäljning!

  1. Fin samling, jag älskar den här typen av dam rockar. Tyvärr tror jag inte att små kvinnor under 160 cm kan bära dem. Ändå älskar jag det här mode. ❤️

  2. Det var ett tråkigt inlägg. Själlöst på nått sätt. VistaMia har ju också en väldig tråkig hemsida så kanske är det svårt att göra nått inspirerande med det. Saknar dina inlägg i samarbete med CD för de var så inspirerande och härliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *