I annonssamarbete med KIDSBRANDSTORE

Att ha skolstart!

 

Och så blev det skolstart med allt vad det innebär;

och en del av det här hemma var lite nya kläder att möta hösten i eftersom det Leo hade förra hösten inte längre passar på längden och eftersom sommargarderoben bara kommer räcka så länge vädret tillåter (nu kom ju värmen tillbaka, yay!, men man vet ju att det inte är för evigt).

Och eftersom KidsBrandStore fått in massor av snygga nyheter och han äntligen är stor nog att kunna ha deras kläder hittade jag lite nya saker till honom där.

 

 

En t-shirt från Lyle & Scott (tog en storlek större än han brukar, att t-shirtar är lite stora gör inget tycker jag och då kan han ha dom längre), en huvtröja med dragkedja fram från Peak Performace eftersom han älskar huvtröjor och så en perfekt mellan-säsonger-jacka från Ralph Lauren; vi köper den modellen nästan varje år just för att den är så perfekt den tiden mellan en sval eller varm jacka både på hösten/vintern och vintern/våren. Lager på lager sådär med t-shirt, tröja och jacka brukar generellt vara super eftersom han då bara kan skala av när han blir för varm, eller zippa både huvtröja och jacka om han fryser.

Och koden 20EMMA ger 20% rabatt på ord pris hos KidsBrandStore om du själv behöver hitta lite höstnyheter till någon som spurtat ifrån förra höstens kläder (eller till dig själv för den delen; jag handlar t-shirts etc till mig själv där inne också). Koden gäller till och med söndagen den 31 augusti och hela utbudet hittar ni HÄR.

Nu ska jag försöka planera lite för övermorgon, för redan kl 08 kommer Mikael och hämtar upp mig – vi ska fota lite igen vilket var EVIGHETER sen så jag är så himla pepp.

Hörs snart igen!

I reklamsamarbete med KIDSBRANDSTORE

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha skolstart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.