I annonssamarbete med MODELIN

Att ta in höst i garderoben.

 

Lite tidigare än man hade hoppats på kanske, men visst tusan är det höst i luften och de där sommarklänningarna fladdrar aningen för kallt runt benen – iallafall här. Det är dags att tänka höst och om det är något som gör den tanken lättare så är det väl ändå höstmodet? Höstmode är kul, och extra kul den där perioden innan det blir så kallt att man måste ha extra lager av allt och gå runt i en jacka så tjock att det i vilket fall inte syns vad man har under.

Men här kommer två stycken basplagg för höstgarderoben som alltid funkar!

 

En mysig stickad tröja med snyggt fall, lite vidd och en krage som går upp en liten bit utan att för den delen vara en polo. Personligen har jag svårt för att bära helhöga polotröjor, om de är för tighta i halsen vill säga, eftersom jag har en rund ansiktsform och en ganska kort hals och då hjälper inte det inte riktigt proportionerna så att säga. Men den här modellen är en perfekt kompromiss för mig och jag har haft liknande i andra färger förra hösten också.

 

 

Och så ett par skinnleggings!

Ni som hängt med länge vet att det är en del av min höstuniform; skinnleggings, blus och stickad tröja. Dessa har en hyfsat hög midja vilket jag gillar, en liten dragkedja i sidan och skön stretch; man stryper inte blodflödet nånstans när man sitter ner.

Tröjan finns HÄR och är rymlig i modellen men normal i storleken (vill man ha den mindre ”mysvid” kan man gå ner en storlek) och leggingsen upplever jag som normala och de finns HÄR. Och som vanligt; plaggen går att kombinera med annat – skinnleggings med silkesskjorta och höga klackar är vrålsnyggt för en kväll på stan och med en skjorta och en blazer blir de mer klädda, och tröjan funkar ju precis lika bra till jeans som kjol.

Så, dags att kapitulera inför hösten antar jag?

Och kläder jag känner mig som mig själv i gör det lite, lite lättare.

 

I reklamsamarbete med MODELIN

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ta in höst i garderoben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.