I annonssamarbete med CARDLY

Att göra riktiga vykort.

 

Har du bilder i mobilen som du inte riktigt vet vad du ska göra med?

Gör om dom till riktiga vykort, vetja!

Appen Cardly gör just det; omvandlar dina bilder från mobilen till riktiga, fysiska vykort du kan sända till vem du vill från var du än befinner dig. Du kan sitta på bussen hem från jobbet och göra kalasinbjudningar till exempel (sån himla smidig grej – tänker absolut göra vykortsinbjudningar inför Leos kalas i höst!) eller låta barnen välja en bild att skicka till farmor/mormor och sen själva ljuda vad det ska stå på baksidan så kan du stå för själva skrivandet. Det gjorde vi med Leo när han var liten och vi var på semester, och nu är Noah i den åldern att han tycker det är kul (texterna blir ju hysteriskt roliga när barnen bara fritt säger vad det ska stå och man själv ordagrant skriver ner).

 

 

I appen väljer du alltså motiv, fyller i adress och hälsning (med olika typsnitt etc att välja på) och sen skickas det via posten precis som ett vanligt vykort. Vill du göra inbjudningar som inte är ett foto så gör en i Photoshop och ladda upp i din telefon så kan du ju skicka det istället för ett fotografi, fast på blankt och snyggt fotopapper. Och som ni kan se är det rejäla vykort i storlek som inte kommer bort så lätt, och som är lätt för äldre personer att läsa texten på.

Cardly hittar du där du laddar ner dina appar och med koden Attvaranågonsfru får du ditt första vykort alldeles gratis! Så in och skicka små hälsningar till alla du tänkt på i sommar, skicka en påminnelse på ett fint sommarminne eller ta tag i barnens kalasinbjudningar eller de där dopkorten som ligger. Koden gäller september ut!

Så himla rolig grej att få i brevlådan <3

I reklamsamarbete med CARDLY

 

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att göra riktiga vykort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.