Att ha säsongsskifte.

 

Säsongsskifte är inte det lättaste i klädväg tycker jag;

Det är antingen för kallt för det man har i sommargarderoben eller för varmt i det man har i höstgarderoben. Så man får väl mixa lite? Är man dessutom på besök i sommarstugan där garderoben är ännu mindre blir det en utmaning haha. Men såhär såg jag iallafall ut när vi var ute på vift för ett tag sedan och det skiftade mellan sol, kalla vindar och spöregn.

 

 

Vänta, jag ska bara få bort håret säger jag på den näst understa bilden precis när den går av och plötsligt ser jag ut som jag sjunger Formation och har paparazzi i buskarna.

Men iallafall;

ett hopkop av gamla kläder! Sommarbyxor från Asos, en gammal Malene Birger-tröja och en blazer och så var problemet löst. Ni vet ju vad jag tycker om blazers; jag. kan. inte. få nog. Och en rutig version man får plats med en stickad tröja under är ju perfekt för hösten som lättare jacka innan det blir för kallt, och ännu får anklarna vara ute. Och det kommer de få vara så länge vädret tillåter, men sen byts byxorna ut mot jeans och skorna mot något varmare. Hårklämman fick jag av Jenny (som nu driver Ellaagency) eftersom när hon bad om förslag på ord på sex bokstäver jag skulle vilja ha på en klämma så var Psycho ett givet förslag från mig. Tänker att det är bra att folk vet redan på håll liksom. Så blir det färre missförstånd.

Lite mellan-sommar-och-full-höst-inspo var det här alltså.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha säsongsskifte.

  1. Alltså WOW!
    Dina outfitbilder verkligen så mycket inspiration. Classy och avslappnat på samma gång. Skulle vilja kopiera varenda en du lägger upp rakt av bara.
    Tack!

  2. Men alltså. Ge mig din kreativitet och stil 😍😍😍. Älskar ALLT (både i inredningsväg och i outfits)! Skulle typ vilja vara den där paparazzin i buskarna 😅

  3. sommar till höst är lyckades; du ser episkt bra ut. 🙋‍♀️💕Tack vare ditt hårklipp varnar du din medmänniska. 🤣🤣🤣 Jag behöver också sådant hårklipp med mitt personliga slagord.🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.