I annonssamarbete med STO

Att ha köket alldeles höstredo och fint.

 

 

Tänkte att det kanske var dags att kika in och se hur köket blev med StoCalce Fondo Oriente på väggarna?

Det är alltså en kalkbaserad puts som lagts på och som ger väggarna den här levande effekten, och man kan precis som med målarfärg välja i princip vilken kulör man vill och få fram olika nyanser på plats hos Sto, men jag valde att utgå från den kulör vi redan hade på väggarna och bara göra den lite extra allt genom att få den där levande ytan med StoCalce Fondo.

Vi tittar runt:

 

 

Det blev p e r f e k t där i köket!

Somm sagt samma typ av kulör men en helt annan yta; mer rufft och mindre perfekt – precis som en kalkfärg fast med ännu mer skiftningar. Och här är möjligheterna mer eller mindre obegränsade när det kommer till kulör och yta; man kan få den mindre levande eller mer beroende på hur den appliceras och vilken vax man lägger ovanpå, men det här var precis rätt mängd liv för vårt kök.

Mer om Sto och deras produkter kan man läsa HÄR.

Ett stycke höstredo kök med andra ord!

I reklamsamarbete med STO

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha köket alldeles höstredo och fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *