Att ha haft en pangdag en vanlig tisdag.

 

En helt vanlig tisdag gjorde vi helt ovanlig och extra, Mathilda och jag, genom att gå till Johan P och unna häcken av oss. För det får man göra om man kan, stort som smått, när det behövs. Och har man dessutom spenderat månader i skogen (jag) startat ett helt nytt jobb (hon) kan man behöva lite tid tillsammans och ge guldkant på en vardag.

 

 

Väldigt mycket guldkant.

 

 

Okej väldigt VÄLDIGT mycket guldkant; men oj det är ju så gott och det är ju inte så ofta man får möjlighet att typ doppa ansiktet i skaldjur så det gäller att passa på.

Vi tar väl skaldjur? sa vi
Hur mycket? frågade dom
Tja… sa vi. Till oss?
En hel och en halv?
föreslogs det.

Men nä, två hela. Två hela fick det bli för vi var inte bara sugna på varandras sällskap, vi var väldigt hungriga också.

 

 

Hon är ju Malmös Kardashian, den där.

Dessutom förbaskat rolig, genuint omtänksam och så varsam med människor. Det är det jag tycker allra mest om tror jag, om jag måste välja? Hennes varsamhet. Det är generellt en egenskap jag uppskattar så himla mycket; det finns en möjlighet att vara både kraftfull och samtidigt snäll och de som bemästrar det har min beundran direkt.

 

 

Ja, och där satt vi alltså

en helt vanlig tisdag

och åt två hela och drack bubbel och pratade pratade pratade tills vi märkte att stället var typ tomt och vi fick fråga om de möjligtvis hade stängt? Men det hade dom inte så då tog vi två Bloody Mary också för det är livets dricka när det är kvavklibbigt utanför i sensommarkvällen och man ännu har saker att avhandla.

SEN kunde vi gå hem.

Guldkanter som konfetti, nästan.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha haft en pangdag en vanlig tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *