Att ta vanlig lördag.

 

Lördag igen, alltså?

En helt vanlig lördag att fylla med precis så mycket vanligt eller ovanligt man vill. Själv hoppas jag på att spendera mycket tid med att baka; just kanelbullar har jag ett sånt ENORMT sug efter just nu och att sen hela huset doftar ljuvligt efteråt är bara en bonus. Jag gör alltid mina kanelbullar efter det klassiska receptet på baksidan av mjölpaketet, men jag adderar ett ägg och en burk kesella – helt enkelt för att jag tycker de blir mycket saftigare då och inte alls lika torra. Typiska snurrade kanelbullar är ju gott men på nåt vis blir det lite extra gott när man gör knyten istället? Inte alls mycket bökigare; googla så finns det superenkla tutorials på youtube att följa om man tycker det är knepigt att få till. Så fort man fattar hur man gör går det prick lika fort som vanliga.

Så idahg utropar jag kanelbullens dag!

Varför inte, liksom. Gå och baka du med vetja.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ta vanlig lördag.

  1. Tack för tipset med keso. 👍 Jag använder istället för vetemjöl, tar jag dinkelmjöl. Kanelknyten är inte torra men mycket saftigare. Så underbart dofta 😍😊 ENJOY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.