I annonssamarbete med BADKIDDS

Att ha Free People!

 

Free People är ett märke med lite bohemiska, avslappnade kläder – sånt man vill ha på sig när inget ska sitta åt eller skava. Mjuka koftor, sköna jeans, toppar med fall och lite roligare skärningar; precis vad jag är sugen på i höst som komplement till mer strama linjer.

Här är en hel outfit med saker från Free People!

Ska vi kika?

 

 

Kofta med fransar på bara ena sidan hittar man HÄR, toppen med massa vackra detaljer HÄR och jeansen HÄR – och allt är på rea! Och med koden emma20 får du 20% på a l l t inne hos Badkidds (superkul butik om du letar efter märken inte alla har) och ja; det gäller inklusive rean 🙂 Hela utbudet hittar du HÄR.

Idag har jag full rulle på schemat; jag har ett kaos i studion efter en fotografering så den måste jag röja upp, jag måste sortera rekvisita så att det blir mer överskådligt och sen fundera på hur jag lite snabbt kan bygga en bordsskiva till ett jobb som kräver ett lååååångt bord jag inte har.

Hej och hå.

Tråkigt blir det aldrig.

 

I reklamsamarbete med BADKIDDS. Foto Mikael Roos, edit jag.

3 kommentarer till “Att ha Free People!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg