Att vara tillsammans.

 

Där går han i stan, alldeles sommarblond och varm, en av de där eftermiddagarna vi tog tillsammans för att hinna umgås och göra sådant han tycker om. Inte för att han är särskilt kräsen, Noah, bara han är MED så är han glad – men vill man krydda det extra ska man se till att boka in fika för fika gör honom extremt lycklig och vem vill inte ha en extremt lycklig unge?

Så fika it is.

 

 

Ischai och bulle, mer behövs inte.

Så kan vi sitta där och prata om dagen och sommaren och sånt vi ser fram emot eller sånt vi minns. Och senare, på toaletten, får han mig att gapskratta genom att säga det här kommer ta lång tid, du kan spegla dig så länge.

Herregud. Den ungen har humor.

 

 

Det här, och just det här, är livet.

En liten hand i min, prat på bara det viset barn kan – helt utan filter och sammanhang – och tid att njuta av det.

Kan inte önska mig mer, faktiskt.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att vara tillsammans.

  1. HAHAHAHA, toakommentaren är ju GULD. Och resten är, trots att jag tvivlar gällande alla andra aspekter, anledningen till att jag ändå innerst inne önskar att jag får lyckan att bli förälder en dag :´)

  2. När jag satt på toaletten, kom min dotter med en liiiiten pappersbit och sa: Så lillevän, kom så ska jag torka dig hahaha
    Nu är hon 16 och himlar med ögonen och drar djupa suckar åt mig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *