Att ha lite behind the scenes!

 

Förutom att bara julpynta mitt vardagsrum och ta bilder åt Yves Rocher var jag bokad till att bli filmad också; de skulle ha rörligt material till sina kanaler och där skulle alltså jag vara med. Och därför står det en mycket skäggig man i mitt kök och läser riktlinjer, om ni nu undrar. Han är nämligen filmare (och en mycket trevlig sådan visade det sig) och skulle producera materialet. Mitt jobb var alltså bara att filmas medan jag sysslade med allehanda grejer.

Ja.

Ni kommer få se sen.

 

 

Det ska riggas en hel del när det ska filmas kan jag berätta, och de stackars lärkkvistarna i urnan hade stått där i några dagar och blivit glömda att vattnas *hrm* så de strösslade en del barr.

Men det är ju juligt? tyckte jag och de andra höll med.

 

 

Stort segel spändes upp också, allt var mycket avancerat.

 

 

Spöket ville vara med mest hela tiden och agerade villigt både skådis, modell och rekvisita där jag gled runt i omväxlande stickad tröja, morgonrock och skjorta.

 

 

Jaha, sådär kan alltså en arbetsdag för mig se ut!

Få besök av en filmare, rigga julafton, byta kläder och gå in och ut ur bild i någon timme. Fantastiskt kul, jag har ju inga problem med att filmas och när det var som nu – att jag inte ens ska prata – så är det ju ännu mindre märkligt. Resultatet får ni se i jul antar jag? Jag har inte fått se det själv ännu, men tror att det dyker upp på deras kanaler i god tid innan december så då lovar jag att hojta till.

Det var en av mina dagar det. Tack för att ni hängde med!

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha lite behind the scenes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.