Att ha varit på releasefest!

 

Releasefest? På en söndag? Kan man ha det?

Ja, det kan man!

Och man kan gå på en sådan också; ta med sig en Fru Sederblad och dyka upp och se till att ha några timmar av skratt trots att det inte alls är en fredag och trots att klockan bara är fyra på eftermiddagen. Så när Boulebar hade sin releasefest var vi inte sena att göra just det; vi hade ju trots allt varit där en gång och som ni vet var jag ju inte direkt någon stjärna på boule men man kan ju ta tillfället i akt att träffa vänner och så kan någon annan vinna medaljer.

Går fint det med.

 

 

Såhär såg jag ut!

Allting gammalt; gammal kappa från Malene Birger och gammal jumpsuit med en liten glipa på ena sidan av midjan från Asos och så skor från Asos också. Älskar Asos; där hittar man hur mycket kul som helst och inför temafester handlar jag alltid där. Extra bra att de har en Petite-avdelning för oss som inte är så långa, då får man byxor och klänningar som slutar där de ska sluta på riktigt utan att man behöver hålla på och lägga upp. Och deras gravidkläder är super! Om nån nu är gravid är det ett hett tips.

 

 

Inne på Boulebar var det fullt ös med matstationer, vinpark, ostron, desserter, öppna banor och allt annat man skulle kunna önska sig. Fru Sederblad och jag smackade belåtet när vi såg desserttältet och förstod att det här skulle bli en mycket bra kväll.

 

 

Så vi slog oss ner, åt fisksoppa och knaprade baguette och plockade på oss desserter, tittade på folk, pratade och väntade in lite fler vänner.

 

 

Det var livat!

Vaxgudinnan kom, och Johanna och Frida och Fridas syster och många fler som jag inte sett på länge och som det var fantastiskt att få catcha up med.

 

 

Så det kan man alltså göra en söndag;

gå till boulebar på releasefest och njuta livet och sen åka hem tacksam, igen, för att man på nåt sätt lyckats finna sig så många underbara kvinnor i sitt liv.

 

 

 

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha varit på releasefest!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *