Att återbesöka.

 

Ah, Drömmen!

Där kan vi prata om ett kärt återseende! Nu var det ju några veckor där arbete och kalas och helgjourer gjorde det omöjligt att åka hit, men så äntligen kom den där luckan och vi kunde packa in oss i bilen och åka iväg. Finns ju ingen plats vi hellre vill vara på, egentligen, och den här tiden på året är det ju lite extra fint – inte så kallt ännu att man måste gå fullt påbyltad inomhus, alldeles hög och sval luft samt en skog som vanligtvis bjuder på mängder av svamp bara man letar.

 

 

Det inspekterades om äppelträdet där på baksidan får några äpplen i år (förra året var nog det första som jag skulle kalla det för äppelskörd) men det verkade i vanlig ordning knapert. Det är ju mer dött än levande det där trädet, men det har sin charm och ska absolut inte plockas ner. Det gör inget att det inte producerar så mycket äpplen; det är gammalt och har gjort sitt och får nu njuta av pensionärslivet tänker jag.

Men ja: Småland alltså!

Som vi längtat <3

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att återbesöka.

  1. Härligt!
    lite drygt 12 timmar fick jag vid vår stuga förra helgen, men hann både vattna rosorna som jag planterat, ta upp båten, klippa det gräs som inte roboten kan ta OCH njuta av en fin kvällshimmel samt gryningen då jag smet ut och fotade.

  2. Exakt . Vi återvinns inte heller när vi går i pension eller är gamla och rynkor. Lämna äppelträdet på sin plats och han kommer att tacka dig på sitt eget sätt. Sådana platser är så speciella. Härligt hur Noah gör sina rundor, söt gullig skogstrollen 🧙‍♂️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *