I annonssamarbete med KIDSBRANDSTORE

Att ha rea på rean!

 

 

Nu firar KidsBrandStore 8 år och har 20-70% på a l l t utom Parajumpers i butiken! Perfekt läge alltså att kanske inverstera i en höstjacka eller fylla på med basgrejer som tröjor och t-shirts (jag köper ju en del till mig själv där inne också, de större storlekarna funkar fint när det kommer till tröjor iallafall) och även om de har många fina varumärken så är inte allt så fantastiskt dyrt – och nu med 20-70% rea kan man göra riktiga kap.

 

Lite saker jag skulle kunna tänka mig till Leo (japp jag gillar rött på honom): huvtröja från Peak på 20% HÄR, chinos från Lyle&Scott till 37% HÄR, tröja från Adidas på 20% HÄR och en snygg ryggsäck HÄR.

Hos KidsBrandStore hittar ni varumärken som Gant, Polo Ralph Lauren, Levis, Calvin Klein, Peak Performance med mera.

Med koden EMMA8 får ni 8% extra rabatt på all rea! Hela utbudet hittar ni HÄR.

 

I reklamsamarbete med KIDSBRANDSTORE

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *