I annonssamarbete med MODELIN

Att ha höstgarderobstillskott.

 

Hej från trappan!

Där sitter jag och är alldeles tokglad över att vara framme, iklädd två nya plagg som kommer vara perfekt för höstgarderoben. Rutigt är ju fortfarande hett, det har ni nog inte missat, och ett par rutiga byxor känns sådär Irländska-lantbygden på något vis? Känns som om jag borde gå runt med Haggis och en bössa när jag har de på mig (obs på att det kunde funkat här ute, men jag tror att Ystad blir lite nervöst om jag vandrar gågatorna fram med Haggis och skjutvapen).

Ja ja.

Oavsett.

 

 

Byxorna har hög midja och vad jag tror aningen kortare ben, men jag är ju så kort att jag får rulla upp i de i vilket fall så jag vågar inte säga 100 att de är korta. Lite rymliga i storlek tyckte jag, finns HÄR. Tröjan är sådär härligt pudrig i färgen och en modell som alltid funkar, den hittar man HÄR. Tycker om att den sitter nära halsen, det är svårt att hitta stickade tröjor som inte har en djupare ringning tycker jag. Skorna är från Gant, de köpte jag förra hösten i Ystad och de är verkligen sköna så det är ett tips om ni letar höstskor.

Och det var det!

Ett stycke höstig dagens.

Bikinidagarna är förbi, den saken är säker.

I reklamsamarbete med MODELIN

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha höstgarderobstillskott.

  1. Underbart Emma…Du och Haggis samt gevär på axeln i Ystad, lägg till en oljerock och du är hemma i outfiten. Kanske Ystadsborna då tror att det håller på att spelas in en ny Wallander med Kenneth Branagh 😘💋 Varm Kram från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.