I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha en ikonisk nyhet!

 

Ååååh nu har Daniel Wellington släppt en helt ny kollektion Unisex-klockor; kallad Iconic Link!

En fantastiskt lyxig klocka som går att få i de vanliga storlekarna på urtavlan (28, 32 och 36 mm) och som har en härlig tyngd i sig och känns rejäl på ett bra sätt. Finns såklart i olika färger på urtavla också, men den här guldiga i 28 mm med vit urtavla var verkligen MIN på något vis.

 

 

Jamen ni ser ju!

Och med koden NAGONSFRU har du 15% på hela ditt köp; oavsett om det är en klocka från Iconic Link-kollektionen eller en av de andra klassikerna, armband, ringar eller annat du är ute efter. Fri frakt över hela världen är det också! Hela utbudet hittar du HÄR.

Och den här klockan lämnar inte min arm, den saken är säker.

 

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.