I annonssamarbete med JOTEX

Att ha ljuvliga höstnyheter!

 

Där, på den inbyggda hyllan i vardagsrummet, står numera den här fantastiska vasen och ser nästan mallig ut. Älskar den. Och blommorna i för den delen; lokalt producerade av Blomsterbonden och helt perfekta för den typen av vas – i höga vaser vill jag ha höga, lite yviga saker för att ha balans och för att det inte ska bli för kompakt.

Var jag hittade vasen? Hos Jotex, såklart. De har verkligen SÅ mycket vackert att man blir alldeles knäpp; jag har ju skrivit innan hur jag hittar hur mycket som helst både till mig själv och till kunder där inne och nu när höstnyheterna börjat trilla in kan jag förlora mig själv i utbudet totalt.

 

 

Den här vasen heter Pebbles och finns i lite olika storlekar men jag valde den stora versionen, den passade bäst här hemma.

Och i köket då?

 

 

I köket finns också en liten vas/dekorationsskål från Jotex. Tycker så mycket om den korall-liknande formen och vill man inte ha blomma i är den ju vacker precis som den är och perfekt för nycklar och annat. Här valde jag dock att gå på en kort och kompakt blomma eftersom vasen i sig är kort och kompakt – har som sagt med balansen att göra; jag tycker om högt till högt och kort till kort.

Något mer fint jag tycker om?

 

Oh yes!

Allt det i kollaget här är höstnyheter från Jotex. Hur fint?!

Vasen Pebbles som jag har de yviga blommorna i hittar man HÄR, den låga vasen hittar man HÄR och höstnyheter finner man HÄR. Och med koden EMMA20 har ni 20% på hela ordern hos Jotex på allt till ord pris (ej elektronik) till och med den 3/10 så nu finns det chans att hitta sig något vackert utan att bli ruinerad. Själv slår jag ett slag för deras dekorationer; så mycket udda och roliga saker till riktigt bra pris.

Och Pebbles är nog i topp, tror jag.

I reklamsamarbete med JOTEX

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha ljuvliga höstnyheter!

  1. Hej! Googlade vardagsrumsinspo och fick upp en bild på ditt vardagsrum från 2015. Hittade inte hur jag skulle kommentera där men undrar så vart tyglampan i taket och den stora naturfärgade korgen kommer ifrån? Mvh jennie

    1. Tyglampan köpte jag av Modesto som fanns på den tiden och korgen är nog en gammal från en butik i Limhamn. Det var ju 4 år sen tyvärr :S Lampan finns kanske kvar, den hette Empire tror jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *