Att ha gjort YSB med de bästa.

 

Jamen varför inte bege sig till YSB för lite konferens? Det kan man ju göra även om man inte är anställd; även egenföretagare förtjänar konferenser och eftersom Jenny startat upp sin agentur med hårklämmorna och behövde lite produktbilder, Banditen har bra hår för produktbilder och jag har en kamera så slog vi oss ihop för några timmar på just YSB för att kombinera jobb med att ladda batterierna.

 

 

Där inne hade man tydligen byggt om?

Så längesen var det sen jag var där, hade helt missat att allt såg annorlunda ut nu och fanns på lite andra ställen.

 

 

Jenny fanns dock precis där hon brukar; i den varma poolen med ett glas bubbel.

 

 

Men det blev för kvavt så vi tänkte att vi tar årets sista dopp i havet. Det ar 14 grader i vattnet sa man men skit i det. Jag som ALDRIG kallbadar kände mig omänskligt taggad på att doppa mig i 14 grader.

Vem är jag ens nu för tiden?

 

Nu gör vi det! Sa vi och kände oss modiga.

 

 

Och jovisst! Bildbevis. Vi badade i 14 graders vatten, huvud och allt.

Det gjorde lite ont, det får jag väl erkänna, men det var uppfriskande och en härlig känsla ändå. Inte så man låg kvar och plaskade, långt ifrån, men ändå.

 

 

Sen tillbaka till YSB igen för att äta lunch.

 

 

När man köper eftermiddagsspa får man numera en pokebowl så det åt vi. Mitt livs första tror jag? Fattar inte riktigt grejen, men får erkänna att det var riktigt gott.

 

 

Så här satt vi sen och åt våra bowls och pratade, innan vi bytte om och började jobba på riktigt. Jenny och Nicole stannade kvar och spenderade natten i true staycation-stil, men jag bor ju bara 15 minuter ifrån så jag åkte hem igen.

En riktigt fin konferens, faktiskt. Rekommenderas!

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha gjort YSB med de bästa.

  1. Älskar att lyxa till vardagen så där – älskar mitt jobb (världens bästa) men just det där att kunna vara lite flexibel och slänga in en kombinerad konferens/tillsammanstid med vänner saknar jag 😄
    Helt galna som vågade er ner i det iskalla vattnet men ska erkänna att jag blev lite imponerad, jag som har svårt att komma i fast det är mitt i sommaren.
    Önskar dig en underbar måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *