I annonssamarbete med ZCOOLY

Att göra skärmtiden mer meningsfull.

 

 

Jag har ju en som som har ett stort intresse för spel (precis som sin mamma) men samtidigt som jag vill uppmuntra det och vill att han ska vara i fas när det kommer till tekniken så vill jag ju inte heller att han ska sitta och stirra i en skärm hela dagarna på saker som är utan mening. Därför blev jag så himla glad när jag fick en förfrågan att testa Zcooly eftersom Zcooly utvecklar lärande spel tillsammans med erfarna pedagoger för barn i åldern 5-12 år. Zcooly består av 10 lärande spel och är uppbyggd som en ö där varje plats på ön är ett eget spel där barnen lär sig olika saker inom matematik. Spelen är utformade efter läroplanen och varje årskurs vilket gör att det passar alla barn, och eftersom Leo på något jäkla vänster har en fallenhet för matte och tycker det är ROLIGT (det kommer v e r k l i g e n inte från mig, det vet ni vid det här laget) så kändes kombinationen av spel och matte som något han skulle tycka om, samtidigt som jag och mannen inte behövde dåligt samvete för skärmtiden.

 

 

 

 

Bra grafik! var det första Leo sa och jag kunde inte låta bli att fnissa lite – han talar som en sann gameare redan.

 

 

 

 

Nivån han spelar på är Affären 2 för barn i årskurs två (som han går i) och där får han vara med och ta hand om kassan en stund. Kunder kommer fram och ber om att få köpa allehanda märkliga saker och barnet tar betalt och får alltså själva räkna ut vad det kommer kosta.

OBS på en sak jag tyckte var riktigt bra – spelet är både i ljud och i text vilket innebär att om ditt barn har svårt att läsa kan det lyssna istället och fortfarande klara av att spela utan att du är med och hjälper till med att tyda raderna.

 

 

 

Så om du vill göra skärmtiden lite mer meningsfull med att samtidigt hjälpa ditt barn på den nivån som passar barnets årskull är Zcooly perfekt och jag rekommenderar det varmt. Med koden attvaranågonsfru har ni 3 veckors gratis spelande så ni kan testa om det är något för er. HÄR klickar du för att registrera dig och kunna börja spela, och där hittar du också hur du fyller i koden.

Hoppas ni ska tycka om Zcooly lika mycket som vi.

I reklamsamarbete med ZCOOLY

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att göra skärmtiden mer meningsfull.

  1. 💓Vilket underbart matematikspel. Zcooly är ett helt söt spel, jag vill rekommendera det till min flickvän. Ha kul Leo 🙌

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *