I annonssamarbete med KIDSBRANDSTORE

Att ha en gigantisk Mid Season Sale!

 

KidsBrandStore har just nu sin största Mid Season Sale någonsin med upp till 70% rea på mängder av snygga plagg från märken som Tommy Hilfiger, Gant, Polo Ralph Lauren, Levis, Calvin Klein, Lyle&Scott med flera! Jag hittade en toksnygg röd jacka från Hilfiger till Leo som kommer hålla honom riktigt varm även nästa år (köper oftast en storlek större i jackor så de ska hålla två säsonger när man ändå gör en större investering) samt en tunnstickad tröja från samma märke och en varm och snygg mössa att ha nu när det börjar bli kyligare. Allt var redan nedsatt i pris och nu får ni 10% extra rabatt om ni hittar något.

Kampanjen sträcker sig från idag till och med den 27/10 och med koden EMMA10 har ni ytterligare 10% rabatt! Hela utbudet hittar ni HÄR.

Perfekt när man behöver något inför hösten/vintern i vilket fall; att slippa betala fullpris. Hoppas ni gillar!

I reklamsamarbete med KIDSBRANDSTORE

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *