Att ha gjort boule igen!

 

Ja, såhär såg jag alltså ut när det var event! Topp från Zara om någon undrar, och väldigt stökigt hår i vanlig ordning. Vi hade ju gjort Klinik Wiking och skulle ta oss vidare till boulebar där de hade bokat banor åt oss för att avsluta kvällen med en turnering. Vet inte varför men jag verkar ha blivit stammis på det stället? Inte för att jag blir bättre på boule, men jag försöker iallafall och det får väl räknas som något.

 

 

Alex stod i baren i vanlig ordning och gjorde Bloody Marys! Typ den enda drink jag dricker? Dricker inte ens vin längre nästan, eller alkohol över huvud taget, men en Bloody Mary kan jag ta och riktigt njuta av så länge den är välgjord och riktigt pepprig.

 

 

Tjejerna <3

 

 

Vi spelade bouleturnering med väldigt udda lagnamn, och ni ser tjejen där borta i blont hår, jeans och polotröja? Det är Jennys Perspektiv, en tjej jag följt på insta i hundra år men aldrig fått chans att träffa och jag blev som sagt SÅ KÄR i henne. Sån kvinna! Ni vet hur det är; vissa personer klickar man bara med på en djupare nivå sådär direkt och dras till som en magnet? Hon är en sån för mig. Vill ha henne i min cirkel för alltid.

 

 

Vårt lag förlorade såklart men Nelly kom! SÅ KUL! Eftersom Finn är så liten ser man ju inte henne lika ofta längre på sånt här, men hon tog sig alltså in från Lund där på kvällen bara för att hänga med oss och hon blev lika kär i Jenny som jag såklart.

Och så spenderade vi en vardagskväll i Malmö tillsammans; nya vänner och gamla.

Fint så <3

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha gjort boule igen!

  1. Vilken härlig kväll ni verkar haft!
    Jag har blivit så inspirerad av dig att ikväll är det min tur att testa på detta ställe! Ha en fin lördag!

  2. Ni ser ut att ni ha haft det riktigt mysigt . Boule är en trevlig sport. Underbart att du älskar det. Jag spelade 10 år rullstolshockey i teamet. Därför tycker jag att det är trevligt när folk gör träning 🙂👏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *