Att ha höstbukett på bordet.

 

Efter fotograferingen med Bagaren&Kocken fick blommorna följa med hem igen och ställdes i vas i köket, så att de inte bara skulle användas till bilder utan få ha ett annat syfte efter också. Så himla vackra! Nån slags rödaktig lövig grej som jag tycker ser ut som en julig eucalyptus, vanlig eucalyptus och så dova hortensior. Mmmm.

Bästa med den här typen av bukett är ju att den lever i en evighet och är precis lika vacker ”död” eller torkad som den är levande.

 

 

Och på tal om dova – hur mörkt börjar det inte bli ute nu?! Har regnat varje dag i en evighet och vissa mornar har vi fått skrapa bilen fri från frost och då bor vi ändå i Ystad. Det är nu det börjar hörni. Kan man få hoppas på att iallafall få snö i vinter så att allt blir lite, lite ljusare? Jag är inte så kräsen, det behöver inte vara snö på julafton, men från 25:e december fram till februaris slut iallafall? För januari och februari kan man liksom hoppa över i min bok, det är två månader som ger mig absolut ingenting. Mars kan man väl leva med, och sen i april vänder det liksom om och maj är livets månad – men just de där två första är bara … ni vet. Onödiga.

Nu ska jag ta tag i dagen, väcka mig själv med en collagenshot och lägga en BUS så jag känner mig mindre trött.

Höst vet ni. Alla medel är tillåtna.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha höstbukett på bordet.

  1. Håller inte med om månaderna, men det är ju en himla tur att inte alla tycker exakt lika! Jag skulle kunna avvara november men i januari börjar ju året, det blir ljusare igen och i februari märks det på dagarnas längd. Plus att februari kan vara bästa vintermånaden med kritvit snö, blå himmel och pulka, skidor, skridskor. Mars är ännu bättre under ett bra år, för då kommer vårvintern 🙂

  2. Håller med dig helt och hållet när det gäller månaderna… januari, februari – alla börjar skriva på sina bloggar och IG-konton att ”nu är våren här!!!” och det är den ju inte – det är VINTER. Tacka vet jag maj. Och så klart juni, juli och augusti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *