Att ha ett serietips!

 

Här kommer ett väldigt icke djupt serietips om du är sugen på att se något som kräver noll ansträngning men ger maximal utdelning i form av underhållning: Love Island UK! Finns på Cmore, och ja jag vet att vi har en svensk version men den kan liksom inte mäta sig med den engelska. Säsong 4 var FANTASTISK, herregud vad jag satt med skämskudde, men den säsongen finns tyvärr inte längre kvar. Jag är några avsnitt in på säsong fem och kan som sagt rekommendera den om du som jag ibland bara vill förfasa dig, engagera dig i främmande människor och hoppas på att allt ska gå bra tillslut.

Så ja, ett litet tips! Se, förfasas, engageras, hoppas. Det gör jag iallafall.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha ett serietips!

  1. Åh den är såå bra! Tycker det är kul att de flesta är smarta och roliga, blir liksom annan tv av det. Även om jag såklart även älskar paradise hotel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *