I annonssamarbete med CARDLY

Att skapa vykort av bilder du har i mobilen.

 

Jag har ju berättat om Cardly tidigare; en app där du kan omvandla dina bilder du har i mobilen till riktiga, fysiska vykort som skickas till den mottagare du väljer. Varför inte göra kalasinbjudningar, tackkort från bröllopet, eller bara en hälsning till mor/farföräldrarna? Det bästa är att du kan befinna dig var som helst så länge du har mobilen, och sen kan du experimentera fram vykort med roliga små etiketter/stickers, en text på framsidan eller bara låta bilden tala för sig själv och skriva en traditionsenlig hälsning på baksidan. Samma vykort kan skickas till flera mottagare (bra vid inbjudningar/tackkort – du behöver bara skapa kortet en gång) eller så skapar du flera individuella om du till exempel är på höstlov och vill sända en hälsning eller bara tacka för senast.

 

 

Vykorten är rejäla i storlek också vilket är perfekt för äldre mottagare (lättare att hålla i samt läsa) och du kan välja typsnitt och vara precis hur kreativ du vill. Nytt för nu är som sagt stickers du kan placera på dina bilder; kanske med Halloweentema? Du väljer!

Cardly hittar du där du laddar ner dina appar och med koden Attvaranågonsfru får du ditt första vykort alldeles gratis! Så in och skicka små hälsningar till vänner du inte sett på ett tag, gör en mor- eller farförälder överlycklig, bjud in till kalas eller tacka för senast. Koden gäller till och med en 31/10.

Gör någon glad, vetja!

 

I reklamsamarbete med CARDLY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg