I annonssamarbete med JOTEX

Att ha hemmets vackraste möbel.

 

Som ni vet så tycker jag att sängen är hemmets absolut vackraste möbel. Finns det något bättre än en vackert bäddad säng, med fluffiga täcken och massor av kuddar?! Älskar sängkläder och vad de kan göra för hela känslan i sovrummet, och hur enkelt det är att byta efter årstid och hur de på nåt sätt alltid blir vackrare med tiden.

Jag beställde mig ett nytt set från Jotex (ja jag älskar Jotex, ni vet det vid det här laget) i en alldeles perfekt mjukt mörkgrå färg och i ekologisk bomull – sådär prassligt hotelliga ni vet.

 

 

De stora kuddarna jag har längst bak som stöd eftersom vi inte har en stoppad sänggavel fick också nya överdrag i en mjuk havrefärgad nyans.

 

 

Bytet av sängkläder uppskattades av hela familjen som ni kan se.

Om ni söker efter lite sovrumsinspiration hittade jag en hel del som jag fastnade för och som jag gärna skulle ha i ett sovrum själv:

 

Sängkläderna jag själv köpte finns HÄR, de svagt havrefärgade överdragen till större kuddar HÄR.

Den VRÅLSNYGGA lampan på bilden hittar man HÄR, och överkastet som finns i olika färger HÄR. Sänggavel HÄR, kruka/vas HÄR, sängkläder HÄR, senapsgul kudde HÄR och blå HÄR.

Och med koden EMMAL20 har ni 20% på hela ordern hos Jotex på allt till ord pris (ej elektronik) till och med den 3 NOVEMBER! Hur bra?!

Hela utbudet hittar ni HÄR. Själv vill jag ha hur mycket som helst.

I reklamsamarbete med Jotex

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha hemmets vackraste möbel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *