Att bli 39!

Foto: Alex Wayne. www.wayne.nu , www.facebook.com/AlexWaynePhoto

 

 

Wuhuuu grattis till mig, för idag fyller jag 39!

Ingen ångest alls för det faktiskt – varför ska man ha ångest? Jag hade min sån kris när jag blev 25 som ni vet och levde som i en chicklitroman i ett halvår, men det var nog vad som behövdes för sen dess tar jag det hela med ro. Dessutom ÄLSKAR jag att fylla år och vill gärna fira i en hel vecka, för allt som kan firas bör firas och så är det med det.

Veckoplanerar Köpenhamnsbrunch, en dag på spa, en ansiktsbehandling, kanske en manikyr, unna mig ett par schyssta höstskor, äta väldigt mycket prinsesstårta (minus marsipanen), få pussar av mina pojkar här hemma, tvinga mannen att hissa en liten bordsflagga, bli kidnappad (fast det blir i november vet jag) och ha alldeles för roligt. Och en fest såklart! Man måste ha fest. En hel veckas unnande är mycket rimligt när man fyller år, så skäms inte utan gå all in när ni ändå har möjlighet; tänk så mycket lugnare, klokare och säkrare man är nu jämfört med för 20 år sedan? Fantastiskt ju.

Så joho, idag fyller jag år och ska unna arslet av mig prick så länge jag anser det lämpligt.

Födelsedagar for life!

 

18 kommentarer till “Att bli 39!

  1. Hipp, Hipp hurra och drumroll. Grattis kära Emma 💐🥂🎁🎉🎈🧸 Allt bästa för ett nytt år.
    Njut av din speciella dag och låt dig fira 🎊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg