I annonssamarbete med HOUSE OF MÅNSSON

Att fortfarande vara doftljustokig.

Finns det något härligare än doftljus?

Särskilt den här årstiden – herregud, jag vill ha hela hemmet fullt! Ä l s k a r att komma hem, tända ljus och sen kunna ha den där lugnande, trygga väldoften när jag går genom alla rum. Jag har oftast en doft för sovrummet, en för vardagsrummet och en för köket – och jag har helt olika dofter i Drömmen än jag har hemma (nog mest för att i Drömmen är vi ju mest på sommaren och då vill jag ha en viss typ av doft, och här hemma är det mest höst/vinter vilket kräver en helt annan typ av doft).

Jag fick upp ögonen för Kringle Candles i början av sommaren, köpte så många att det nästan var larvigt, och mailade sen House of Månsson (som tar in varumärket till Sverige) för att be om att få göra ett inlägg med rabettkod till er för de dofterna är verkligen MAGISKA och ni måste testa. Kringle Candle är samma grundare som Yankee Candles, men ljusen är snyggare i mitt tycke och vita – drar man av klistermärket så har man ett stilrent, snyggt ljus som tåls att stå framme.

Här kommer tre olika favoriter med höst/vinter-känsla:

 

 

Cozy Cabin!

Åååååå den här är FANTASTISK! Vet ni vad den doftar? Brasa! Den doftar brasa och inget annat, kanske en liten gnutta chai – men allra mest eld och ved och sot, liksom. Helt underbar den här tiden på året och vill ni ha känslan av att precis tänt en kakelugn är det precis det här doftljuset ni är ute efter.

Finns i olika storlekar HÄR. Har bara testat detta vita så vet inte hur Country Candles doftar, men den här är mumma deluxe för myskänslan i själen.

 

 

Fig & Fir!

En ganska manlig doft skulle jag säga? Som fikon med frost på, inte så söt utan mer maskulin och dov. Sticker inte iväg, ger inte huvudvärk, och är julig utan att vara övertydlig. Dofter av frostat fikon och söta vinterfrukter kombinerat med färskt cederträ, patschuli och slät bärnsten som det står stämmer nog ganska bra? Fast det söta är inte så framträdande.

Finns HÄR.

 

 

För dig som söker en lite sötare, men mjuk och inte sliskig juldoft är Frosted Cranberry kanon!

Kan inte ha denna tänd så länge åt gången för den har verkligen mycket ”doft” så den är super eftersom den håller i en evighet. Så ja den är julig och mycket sötare än den förra, fast på ett aptitligt sätt på nåt vis?

Den hittar man HÄR.

Med koden attvaranågonsfru har ni 20% på allt hos House of Månsson oktober ut! Fler dofter jag kan rekommendera är:

Comfy Sweater (HÄR) som doftar mjukt och varmt och behagligt, som sköljmedel. Ni som gillar Clean Cotton kommer älska denna – det är en lite lugnare, höstigare variant av den.

Grey (HÄR) som doftar dovt och mjukt av man, väldigt ”icke stickande”. Som man som duschat på morgonen och sen kommer hem efter att ha jobbat en dag.

Apple Basil (HÄR) som doftar JUST precis det; rött äpple och basilika! Denna gick varm i Drömmen i somras och är ingen juldoft precis, men när är äpple och basilika någonsin fel?

Så koden attvaranågonsfru ger alltså 20% oktober ut, och för er som har Instagram kan ni få mer tips på dofter och lite mer ingående beskrivningar ”live” eftersom jag gjorde ett doftljustest på några dofter – i min profil finns där en cirkel händelser (ni vet, ovanför bilderna) som heter DOFTLJUSTEST; kika där så får ni höra a l l t jag tycker haha.

Hela utbudet av dofter hittar ni HÄR.

Mer doftljus åt folket!

I reklamsamarbete med House of Månsson

 

5 kommentarer till “Att fortfarande vara doftljustokig.

  1. Tack för rabattkoden 🙂 beställde en diffuser. Har velat testa länge men de är lite dyra :/ ..så nu passade jag på.

  2. 🎄💋Tack för tipset Emma. Jag älskar också doftljus juldoft. Yankee Candle har också underbara advent calendar 2019 med doftljus. En mycket trevlig presentidé, detta är en jul ”must have” – ett litet tips från mig .. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg