Att ha den här dagen för ett år sedan.

 

 

Tänk att den här dagen för ett år sedan hade jag och Noah minisemester i Stockholm, bodde på Hotel J, åkte båten till Grönan, käkade lunch med morfar, badade badkar, tog ändlösa promenader och förvånades över hur vansinnigt uppfostrade alla var som höll upp dörrar för vagnen vart vi än gick (det är som sagt INTE ett fenomen här nere kan jag lova; vill du in i eller ut ur en affär här får du bannemig lösa det själv; med eller utan vagn).

Och det påminner mig om att det faktiskt är dags att boka in lite minisemester med båda pojkarna; var för sig. Vi brukar ju göra så när det går, så att var och en av killarna får en chans att få full uppmärksamhet och göra något spännande. För Noah kan det vara hotell och karuseller och åka båt, för Leo kan det vara hotell, räkmiddag och ett biobesök. Det är inte så noga VAD man gör faktiskt, bara de får ensamtid och känner sig sedda och får vara lite ”speciella” för en dag. De är ju tillsammans 99% av tiden på allt annat vi gör i vilket fall som helst, så att få en chans att vara ensambarn tas tacksamt ihop av de båda.

Så nu ska jag finurla ut något bra här och så får vi ser var det landar. Har ni några tips på roliga aktiviteter så hojta gärna till!

Ta hand om er så länge.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha den här dagen för ett år sedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *