Att ha skickat ett rådjur till förskolan <3

 

Ett sånthär litet rådjur skickade jag alltså till förskolan. Dör sötdöden.

Kommer alla vuxna bli rädda för mig nu? frågade han.
Absoluuuut, intygade jag.

Noahs förskolepest gick tack och lov över, verkar bara som om jag fått en släng av den i vanlig ordning, men det kan jag leva med eftersom imorgon är det F Ö D E L S E D A G S K A L A S och jag är så pepp att inga baciller i världen kan dämpa det. Det absolut bästa med mina vänner är ju att när vi kör tema (vilket är alltid) så går alla all in 100% och vi ser inte riktigt kloka ut, och jag kan knappt vänta på att få se vilket gäng Finlandsfärje-åkare det kommer dyka upp imorgon!

Men nu ska jag ta freeeeedag, vänner! Gör det ni också.

Är så glad att ni finns.

3 kommentarer till “Att ha skickat ett rådjur till förskolan <3

  1. 😍Så gullig, absolut är jag rädda för dig Noah, du sötdöda. Skickar kärlek från mitt lilla hörn och önskar dig en hellt fin helg. Ha kul Emma och njut av fritid, vi ses på måndag . ENJOY ❤️❤️😍

  2. Appropå rådjur och skrämmas har jag ett litet videotips du kanske tycker om. En tecknad kortfilm på youtube som heter ”The life of Death”. Obs obs! Dock ej för barn utan vuxet sällskap. En vacker men känslosam liten film. Mig gav den en slags tröst trots sin svärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg