Att ha gjort event!

 

Känns som jag varit ute och flängt en del, men det hände många utflykter på få dagar så det är inte så illa som man kan tro – men efter att ha varit på ett möte i Malmö sprang jag rakt iväg på event hos Beyond Us som precis hade startat upp sitt koncept och bjöd in till pre opening dinner.

Hade INGEN aning om vilka som skulle vara där men jag tänkte som så att de flesta känner man väl iallafall till, om så bara till namnet, från bloggar och Instagram då Skåne inte är så stort och att det vore kul att träffa lite ”kollegor” en kväll. Och kul: det blev det!

 

 

 

Där uppe var det SÅ vackert dukat och världens meny serverades, och jag hamnade så himla perfekt vid bordet med Eddie Fischer, Sriwanna, Emelie Walles och några till. Tog ungefär tre minuter sen var samtalen i så full gång att de knappt gick att avbryta för servering ens.

Tror det är för att vi som håller på med sånt här nog i grunden måste vara ganska lika i mycket? Och att det därför blir så lätt att få det där klicket och prata prata prata, skratta åt samma saker och väldigt snabbt komma in på djupa, tunga ting som berör – som om de normala väggarna inte finns på nåt vis.

 

 

En hel del var vi!

Och vet ni?

När man lyfte på tallrikarna fanns där ett litet blad med olika symboler på. Visade sig att de tagit dit en tatuerare och att den som ville fick en tatuering från bladet gjord på sig under kvällen.

Vilken tatuerare?! gastade jag med andan i halsen.

Diiiin tatuerare! svarade dom.

 

 

Och ja där var han ju! Simon! Malmös härligaste man!

Jag blev mycket glad och funderade på om jag kunde få dit en måne nånstans på kroppen, men beslutade mig till sist för att nä – jag väntar tills vi har tid att göra den jag egentligen vill ha istället, och inte hetstatuera mig bara för att Simon var där. Dock var det MASSOR som ville tatuera sig – listan var nog 2-3 A4-sidor lång och Sriwanna hade sån tur att hon blev sista innan han var tvungen att sluta för kvällen och de efter henne fick tyvärr vara utan. Ändå kul; att så många som var på ett event kommer hem med en tatuering bara sådär liksom.

Men ja; fantastisk kväll, fantastiskt folk och underbart uppstyrt.

Det är vid såna här tillfällen man känner att det var riktigt värt det där med att gå på event ändå.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha gjort event!

  1. Vilken magisk dukning!
    Å så himla härligt att gå på ett sådant färgsprakande event när det är en smula grått i övrigt 🙂
    Ha en fin onsdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *