Att ta en tillbakablick i Lutande Huset – Leos rum!

 

Som bebis hade Leo ett rum uppe på ovanvåningen med oss, det kan vi titta på sen, men när han skulle få ett eget rum så blev det detta rummet – det som vi hade använt som gästrum. Såhär såg det ut på mäklarbilderna och tja, så såg det ut tills det var dags för Leo att flytta in.

 

 

Kalklitir tog fram en egen färg åt mig för just det här rummet (som heter Leo såklart) och så satte vi igång att måla prick allt! Det var första gången jag skulle få gå helt banans med ett riktigt barnrum, och jo – nog gick jag bananas alltid …

 

 

En hel freakin björk släpades in, jag fyllde rummet med ljusslingor och gigantiska silkesblommor och det hela var som en liten sagovärld åt en liten Buse som då bara var runt 1,5 år eller så gammal? Två kanske?

 

 

Och ja, där inne bodde alltså Leo sen tills vi flyttade hit och han fick det rummet som nu är Noahs.

Mitt allra första barnrum, alltså <3 Minns känslan så himla väl, ännu.

 

3 kommentarer till “Att ta en tillbakablick i Lutande Huset – Leos rum!

  1. Jag älskar, vad jag ser. Speciellt den vackra sängen och den upplysta fågelburen. Rummet är så ljust och verkligen en dröm 😍🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg