Att testa något nytt.

 

För ungefär två veckor sedan tog mina produkter från min vanliga hudvårdsrutin slut och jag hade duttat lite allt möjligt jag hade hemma i ansiktet i några dagar, så när jag var på Sephora bestämde jag mig för att köpa ett nytt set och tänkte först gå på mitt vanliga (Clinique) men stannade till i Biotherm-hyllan eftersom jag hade fått en nattmask i prov i nån försändelse och ÄLSKADE den så då kanske resten av serien var lika bra? Dessutom ligger ju Biotherm väldigt bra i pris om man jämför med Clinique så jag bestämde mig för att helt enkelt switcha och köra tills produkterna tog slut och se vad min hud tycker om det här.

 

 

Jag tog Aquasource-serien eftersom min hud behöver massor av fukt den här årstiden, och serumet är lättflytande och tunt och man känner att det sker något när det kommer på – det pirrar liksom till i huden. Obs på att jag har väldigt känslig hy så kanske därför jag upplever det, men har nu kört med detta i två veckor och inte reagerat ett dugg så det är inte SÅ aktivt utan verkar passa väldigt bra för känslig hy också.

Jag vill ju inget hellre än att doppa ansiktet i Retinol och syror men kan man inte så kan man inte och då får man jobba med det som går.

 

 

Och så en dagcreme med spf (superviktigt, jag har dock en extra spf med 50 i ansiktet året runt pga mina pigmenteringar) och en nattcreme. Eftersom det blivit kallare behöver jag en lite ”fetare” dagcreme eller vad man ska säga; jag kan inte ha en tunn 24-timmars som jag kan under sommaren, utan vill ge huden lite mer barriär mot kylan och den här är perfekt i konsistensen. Nattcremen är mjuk och skön och huden verkar än så länge må väldigt bra av produkterna – svårt att säga efter bara två veckor men det yttorra har iallafall försvunnit och jag behöver inte längre addera fuktspray under dagen för att hålla huden smidig.

Så detta kör jag nu! Och VÄRLDENS bästa ögoncreme för puffiga ögon! Har du problem med blått tror jag inte denna är den bästa, men har du problem med riktigt påsiga och puffiga ögonen på morgonen är denna en jäkla lifesaver – jag har min i kylskåpet och lägger morgon plus kväll och effekten är direkt men bättre ju längre den används. Inne på min andra burk nu och måste bara tipsa om den – den är från Beauté Pacifique och finns HÄR. Håller en evighet så väl värd pengarna och särskilt om du vill dämpa svullnad och påsar.

Så det är min nya rutin, plus mask någon gång i veckan och sådär. Får se hur det utvecklar sig? Tror på denna serie men får köra iallafall en månad innan jag kan säga hundra.

 

7 kommentarer till “Att testa något nytt.

 1. Cliniqe är väl billigare än Biotherm?
  Var hos hudterapeuten och gjorde en djuprengöring, då min hy vart heeelt katastrof länge. Köpte Beuté Pacifique efter rekommendation av henne å herrejösses! Den är fantastisk!! En syrapeeling och en ansiktskreme. Aldrig någonsin haft så fin hy i fejan 😍 å jag har känslig hy.
  Kram!

  1. Åhh Biotherm luktar ju SÅ gott också! Clinique är bra men jag tycker det är så tråkigt med doftlöst …

 2. Är också clinique-fan (torr&känslig) använder biotherm som budget då o då emellan men de ger mej inte tillräcklig fukt. DOCK har jag året runt deras serum-in oil *magi*!!
  Har du provat Filorga? Testar lite av deras grejjer nu i höst och hittills mycket imponerad : )

 3. Den där ögonkrämen borde jag prova! Och så en applåd till dig som gör ett sådant här inlägg utan att det är ett samarbete. Mycket ovanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg