I annonssamarbete med SCORETT

Att hålla sig varm.

 

Nu är hösten här med allt vad det innebär;

rusk, kyla, regn och snart ishalka så snart man stiger utanför dörren. Om det är något jag alltid satsar på i klädväg för höst/vinter så är det skor. Avskyr att frysa om fötterna och avskyr att halka omkring med fara för mitt egna liv så snart slasket stelnat efter en frostnatt. Usch.

 

 

De här är mitt tredje Canada Snow-par; jag har ett par röda curlingkängor, ett par svarta och så nu dessa som jag föll för eftersom de är en mer dressad variant av curlingkängor – de mer klumpiga modellerna är fantastiska men aningen svåra att bära till kostymbyxor eller de dagar man behöver vara mer ”kontorsklädd”. De här är det perfekta mellantinget; skinn på utsidan, fårskinn på insidan som håller fötterna varma och så en sula med anti slip så att jag slipper halka omkring, och samtidigt dressade nog att ha för annat än bara skogen. De har liten inbyggd kil på ca 1 cm. Älskar den röda detaljen på dragkedjan på utsidan! Foder och uttagbar innersula som sagt i äkta fårskinn. Canada Snows produkter är verkligen av högsta kvalitet tycker jag.

Accessoarerna då?

 

 

Jo, Canada Snow gör ju inte bara fantastiska skor utan riktigt bra accessoarer också; som dessa tumvantar (samma sak här; varma men samtidigt dressade) och mössan i merinoull i den där perfekt gula nyansen. Plus vansinnigt sköna inneskor! Bra jultips om ni redan börjat tänka på julklapparna.

Och alla dessa; mössa, vantar och skor, hittar man hos Scorett. Plus mycket mer såklart. Men skorna som heter Mount Baker Boots hittar man HÄR, mössan HÄR samt vantarna HÄR.

Hela utbudet hittar ni HÄR.

Heja sånt som håller en både varm och dressad!

 

I reklamsamarbete med SCORETT, foto Mikael Roos

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att hålla sig varm.

  1. Jag är också ute efter ett par Canada Snow-par. Håller på att spana för fullt. Jag vill INTE frysa i vinter och dina är ju superfina. Kram //Tina

  2. Så fina!
    Du en fråga. När du använder det där läppstiftet som är som vatten m pensel å håller hela dan nästan. Minns inte märket nu 😵 blir du irriterad och torr dan efter? Jag blir liksom lite svidug som att jag bränt läpparna 😂

    1. Nej men jag lägger alltid nån form av läppbalsam (typ 8 hour cream) på efter, annars blir det för torrt. Så prova det!

  3. Herregud, jag hittade äntligen min drömsko MOUNT MILAN KÄNGOR BRUN. Jag är ett stort fan av Jack Wolfskin-produkter. Men jag gillar att titta på andra tillverkare.. 😘🙋‍♀️ Tack Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *