Att ha höstnaglar!

 

Jag går ju och gör naglar regelbundet – främst för att jag är SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ att måla på ett nagellack som får sitta på i knappt en dag innan det börjar flagna, och med Shellack har jag iallafall 2 veckor där det sitter; oavsett om jag målar på egen färg eller inte. Innan gick jag och gjorde en hårdare variant (ni vet den de slipar bort med elektrisk fil) men herregud vad det sliter på naglarna?! De slipar ju för tusan bort halva nageln och tillslut har man bara supertunna, trasiga egna naglar kvar och så kan man ju inte ha det? Det höll en vecka eller tio dagar längre, men inte värt det ändå tycker jag. Då går jag hellre två gånger, har naglar som är oförstörda under, tar bort lacket med nån slags lösning och får nytt.

Såhär såg mina naglar ut när det var dags för nytt! Jag hade målat på ett eget lack från OPI.

 

 

Skin&Care i Ystad går jag till för naglarna, Jennie där är superduktig.

 

 

Och såhär blev det den här gången!

Är det höst vill jag gärna ha mörka, murriga färger – här nån slags mörkt brunlilagrå –  och jag vill hålla mina naglar i längd precis ovanför toppen (inga långa alltså) och rundade, det passar mig och mitt liv himla bra. För långa naglar så kan jag knappt skriva på ett tangentbord, dra upp dragkedjan i pojkoveraller eller knäppa ett par jeans liksom. Och rundade är skönt, rispar ingen och passar bäst till mina aningen stabbiga fingrar haha.

Höstnaglar var det här!

Blir nog typ samma lika nästa gång faktiskt.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att ha höstnaglar!

 1. Hej Emma! Jag har alltid älskat fina naglar, gick och fixade gelnaglar en tid, men orkade inte gå var 5:e vecka och fixa dem, så det fick bli. Försökte lacka och laga mina naglar regelbundet, men AH då det lossnar/slits SÅ fort! Så hittade jag nail-wraps – och dessa har superhärliga och lätt satta: https://www.miss-sophie.com/ !! De håller sig snygga och prydliga länge, minst 2 veckor. Sedan då nageln växer så ser man det ju där vid nagelbanden (helt som med gelnaglar osv), men annors är de ännu också fina – och då är det bara att dra klistermärket bort och lägga nya! SÅ-SJUKT-BRA!! Rekommenderar verkligen!!

 2. Hej!
  Läser din blogg sen något år tillbaka, nästan dagligen men aldrig kommenterat tidigare men måste tipsa dig!
  Överlacket Seche Vite är otroligt! Mina håller lätt utan minsta flagning i över en vecka. Har två barn och en häst!!
  Jag vill typ byta färg var 7-8 dag och håller prima!

 3. Hej Emma jag undrar om du kan tipsa om någon bra som gör ögonfransar i Malmö jag har haft en tjej men hon har slutat så nu behöver jag en ny.
  Tacksam för svar

  1. Åh det var flera år sen jag gjorde sist och då i Ystad så jag har tyvärr jättedålig koll på vilka som är bra i Malmö nu för tiden 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *