I annonssamarbete med AMERICAN EXPRESS

Att få förtur och trygghet.

 

Jag har berättat om hur vi använder vårt Amex Greencard tidigare; främst när vi bokar och betalar resor eftersom man då får den där extra försäkringen som slår vårt andra kort med hästlängder: den gäller för hela familjen och utan självrisk och ser till att om bagaget är försenat mer än 4 timmar kan man göra utlägg för upp till 1000 kr för att täcka det där akuta. Det är en extra skön trygghet när man har barn eftersom om man står utan väska då finns det garanterat något man behöver som man inte har i handväskan. Slår liksom aldrig fel.

Men även PÅ själva resan använder vi det eftersom man får dubbel bonus när man handlar i utländsk valuta så det blir liksom självklart då. Varför inte få dubbelt på det man redan måste köpa, liksom?

 

 

Och! Det finns ju fler fördelar om man nu inte reser så mycket.

Förtur till köp av konsertbiljetter till exempel, och Fast track på Ericson Globen. Lever fortfarande lite på när vi såg Winnerbäck den där sommaren då vädret aldrig slutade vara hett och solen aldrig gick ner <3

Mer om American Express och de olika korten kan du läsa HÄR.

För oss är det en självklarhet vid resor. Kan liksom inte få nog med trygghet när vi är iväg.

 

I reklamsamarbete med AMERICAN EXPRESS.
Ränta 15.99 %.
Vid fullt kreditutnyttjande om 52 000 kr under 12 månader
är den effektiva räntan 21,97 % (mars 2018). Räntefri kredit upp till 55 dagar.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att få förtur och trygghet.

  1. Det är ett bra agument. 👌 Jo vi använder också ett resekort, bara på grund av tjänsten. När du skriver är en av de viktigaste aspekterna utländsk valuta. Jag glömmer aldrig mitt ansikte när jag fick den danska kronan på en bankomat i Danmark. Veckor senare ta jag titt på kontoutdrag, äh nej vad en växelkurs?! Sedan dessa dagar finns det bara plastkort och resekort på mina resor. Jo även med ett kort har du kostnadskontrollen. Du gör det superkanon Emma 👍🙌

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *