Att ha sex texter jag sparat i mobilen och som jag tycker alla bör läsa.

 

Ja, ni vet ju att jag är en sån som dyrkar ord och som ibland bara fastnar i texter och liksom inte kan låta bli att bli lite förlorad. Det mesta delar jag på stories eftersom det är så mycket enklare, men då och då slänger jag in lite texter och poesi här också och dränker er i en aning kultur, för det finns S Å mycket vackert som har skrivits och som jag anser att alla bör ta del av. Så här kommer sex stycken texter jag av olika anledningar sparat i min mobil den senaste tiden och som därför bör delas eftersom det är texter med lite extra allt:

 

 

Ah.

Sådär tonårskärlekstrånande att man bara dör.

 

 

En klassiker av Warsan Shire. Älskar ju henne som ni vet, och har det mesta sparat i mobilen eftersom hennes texter är så enkla men samtidigt säger allt.

 

 

Ja, ni förstår ju.

 

 

Har även sparat den här storien av Amanda pga så hysteriskt rolig och fin samtidigt. Jag får SÅ många roliga meddelanden av er där ni berättar om era drömmar! Verkar som om många av er drömmer om mig i allehanda märkliga situationer. Det är ju fantastiskt.

 

Tyckte den här var så stärkande.

Och så avslutar vi med en text jag tycker alla borde läsa, hundra gånger om, och ge till sina döttrar:

 

 

Warsan där också, såklart, och önskar att jag fick den när jag var sisådär femton så jag kunde hållit fast vid det där sen när jag gav mig in i hela hejkärlekenvadärduförnågot-livet.

Visst är det fint ändå? Med ord?

Själv får jag aldrig nog.

3 kommentarer till “Att ha sex texter jag sparat i mobilen och som jag tycker alla bör läsa.

 1. Underbara texter. Jag kan aldrig få nog också
  Böcker från Warsan Shire, ja detta är ett ”must have” ❤️

  Jag skriver ibland texter när jag har tillräckligt med tid.
  Tack för fina inlägget EMMA🙌

  Exempel>

  Du är inte i dag, du är inte imorgon.
  Du är tusen år innan och tusen år efter dig
  ##
  Never stop with dreaming and believe in you, following your dreams and goals.

 2. Den andra texten. Det är jag/mitt förhållande i ett nötskal. Fast den sista meningen i så fall mer är ”you swallow me whole”. Och jag vill inte längre. Kanske kunde vi ha en chans om det bara var vi men nu är det inte så. Vi blir aldrig fria från andra kvinnor (ja det är nästan 100% kvinnor) som tycker så synd om min partner som är tillsammans med ett sånt misslyckande som mig. Han kan inte sluta sola sig i glansen och deras värme. De kan aldrig tänka längre än ytan och förstå att de kriser som syns i mitt ansikte inte är mina egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg