Att ha sommarfavoriter.

Dagen innan december och här är jag och pratar om sommarfavoriter?! Har hon tappat det? Möjligtvis. Men just för att det är dagen innan december tänkte jag njuta av några av sommarens pärlor. För den kommer ju igen som vi vet, sommaren, och man får lov att minnas hur gött det var att leva dessa varma månader.

 

 

Havsbad här hemma i Ystad!

 

 

Båda pojkarna på väg ut på bryggan för att meta.

Leo är inte lika fanatisk som Noah; men Noah han vill INTE gå hem trots att det inte nappar. Han vill vänta som en sann fiskare. Lovar gott det där.

 

 

Att blåsa upp poolen är det säkraste sommartecknet som finns. Då vet man.

 

 

Utflykter tillsammans <3

 

 

Och High Chaparral såklart!

Ingen sommar utan High Chaparral, även om jag som redan är lite folkskygg får lägga mig i ett mörkt rum en dag efter och ta igen mig för att bli människa igen. Lätt värt. För pojkarna älskar det, och MormorGöran är alltid med och att leta guld och klappa hästar och åka tåg ligger högt på aktivitetslistan för två små som har sommar i kroppen och vill göra så mycket som möjligt.

Och det var det!

Känns hyfsat bra ändå va? Ett skvätt sommar i det mörkaste av vintrar.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha sommarfavoriter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.