I annonssamarbete med KIDSBRANDSTORE

Att ha en Black Week-kampanj!

 

Just nu har KidsBrandStore Black Week med 20-70% på ALLT!

Kampanjen pågår till och med den 2 december och där finns verkligen kap att göra som passar utmärkt nu när vinterkylan förhoppningsvis kommer göra entré. Dessutom får ni 10% extra rabatt med koden EL10 så det blir till och med ännu mer Black Week än annars. Koden gäller på alla länder och det är gratis returer, tackar tackar.

Ska vi kika på vad jag hittade till Leo?

 

 

Han är r i k t i g t vinter-kittad nu!

En grym jacka från Burton (här) och byxor från samma märke (här) håller honom varm. Är egentligen skidplagg men vad gör det – blir det skidåkning är han redo för det också nu. Till det en härlig huvtröja från Peak Performance (här) och ett par riktigt stadiga vantar (här). Vad är det förresten med åttaåringar och huvtröjor? Det är typ det enda Leo vill ha. Är era likadana?

Men iallafall; Black Week pågår alltså nu med 20-70% på allt och koden EL10 ger ytterligare 10% rabatt på det! Kampanjen pågår till och med den 2 december och hela utbudet hittar du HÄR. Kanske finns de perfekta julklapparna där inne? Missa inte att mycket av plaggen funkar till oss vuxna också om man tar den största storleken, jag brukar som sagt köpa baströjor från Ralph Lauren till mig själv där.

Hoppas ni hittar något fint.

I reklamsamarbete med KIDSBRANDSTORE

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha en Black Week-kampanj!

  1. Jag har en son som är 25 och fortfarande går omkring med huvtröjor. ”Min image”, säger han om man frågar om det… Så jaa, det kan bli långvarigt, typ. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.