I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha ett julpaket för huden!

 

Nuuuu har jag ett riktigt dunderpaket åt er må ni tro! Nämligen ALLA mina favoriter för ansiktet från MayBeauty i ett och samma paket – och dessutom med 40% rabatt! Här har man alla masker man behöver för alla cykler i månaden; en för när man är torr, en för när man har hormonhud och så vidare. Ett komplett set helt enkelt! Till och med inklusive den lilla penseln som är super för att applicera masker med.

Ska vi kika på vad man får med?

 

 

Deras The Incredible Pore Strip!

En sjukt smart liten uppfinning som tar bort pormaskar från näsan i ett enda svep. De ser ut som små patches med svart insida och vit filtig utsida; perfekt i storlek för näsområdet och kommer i flerpack så man har för en tid framöver.

Såhär gör man:

 

 

Först blöter man näsan med vatten, jag brukar bara ta på pekfingret och dutta på. Sen drar man av skydddsplasten och fäster stripen med DEN SVARTA sidan neråt och trycker till så att den smiter tätt mot huden på näsan. Sen väntar man i ungefär 30-40 minuter och låter masken göra sitt, innan man tillslut drar av den.

 

 

Så v a n s i n n i g t mycket snusk kommer med. Älskar. Behöver inte alls lika mycket portömning på näsan på salong längre sen jag startade med de här.

Kommer ni ihåg de andra produkterna?

 

 

Den klassiska The Incredible Face Mask som drar bort orenheter, döda hudceller och hjälper ny hud fram på en och samma gång. Den här appliceras antingen i hela ansiktet eller där den behövs, får stelna och dras sen bort med ungefär samma princip som pore stripsen. Denna använder jag när jag vill få känslan av en djupare exfoliering; den rensar upp och ger bra glow eftersom de gamla hudcellerna följer med masken när man tar av den.

 

 

Pore Mask som är min favorit – en lerbaserad mask som lugnar talgproduktionen och dämpar oljiga partier i ansiktet. Denna använder jag alltid runt ägglossning ungefär, när min hud går bananas. Denna använder jag främst runt hak-käkpartiet eftersom det är där min hormonhud kommer, men den går såklart att använda i hela ansiktet.

Ibland duttar jag bara på lite av den här om jag håller på att få en blemma och sen låter jag det sitta en timme eller två och så hjälper det liksom att avbryta själva processen så att blemman inte bryter ut på samma sätt.

 

 

Och så deras Bio-Cellulose Facemask som är en sheet mask med hyaluronsyra och hyaluronsyra vill man VERKLIGEN ha i ansiktet, särskilt om man börjar tappa spänsten eller känner sig torr. Älskar den här, använder den ibland en gång i veckan om jag tycker att jag behöver mer fukt och för att liksom ”plumpa upp” huden. Vansinnigt bra är den.

 

 

Och nu får ni alltså alla dessa produkter i ett och samma paket!

Paketet innehåller: 5 pack Face masks, 4-pack Pore masks, 2-pack Bio Cellulose masks, 1 Pore strip (12 remsor) och en pensel för applicering, så verkligen allt du behöver för att dämpa, exfoliera, strama upp och återfukta. Ord pris på paketet är 649 kr men med koden emmajul har ni 40% rabatt och betalar alltså bara 418 kr.

Mer om hur du beställer hittar du HÄR!

Heja hemma-spa-tider i jul!


I reklamsamarbete med MAYBEAUTY, foto jag & Mikael Roos

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha ett julpaket för huden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *