I annonssamarbete med ZCOOLY

Att ha fått tjuvtesta nyheterna i Zcooly!

 

Som ni vet vid där här laget älskar vi appen Zcooly här hemma – jag och mannen älskar den för att den innebär meningsfull skärmtid och inte bara en massa blajtittande (barnen l ä r ju sig någonting) och Leo älskar den för att han genuint tycker att spelet är roligt och för att det inte alls känns som något påtvingat eller träigt utan bara interaktivt och kul och med riktigt bra grafik. Som ett favoritspel, fast lärande.

För er som missat är alltså Zcooly en app med lärande spel, utvecklad av pedagoger och till för barn mellan 5-12 år. Zcooly består av 10 olika spel och är uppbyggd som en ö, där varje plats på ön är ett eget spel där barnet lär sig olika saker inom matematik (inklusive klockan för övrigt, den är Leo på just nu). Spelen följer läroplanen och är anpassat efter varje årskurs så appen passar alla oavsett ålder eller svårighetsgrad.

Den 17:e december släpps deras nya app och den har vi fått tjuvtesta!

 

 

Klockgården är Leo som sagt på just nu! Där kan han köpa djur och måste ställa klockan på rätt klockslag och utföra olika sysslor, och det hela är superpedagogiskt på så sätt att spelet tydligt talar om för barnet (både i ljud och text så ditt barn behöver inte kunna läsa) vad han eller hon ska göra.

 

 

Grafiken är Leo mycket impad över, för övrigt.

Men iallafall! Nu kommer Zcooly snart med en uppdatering (som vi har fått tjuvtesta) där man har infört några förändringar som var super. Dels har alla spelen slagits ihop vilket gör det lättare om man har barn i olika åldrar i familjen som alla spelar, och så kan man framöver skapa sig en egen avatar att ta sig runt i spelet med. DET är såklart det bästa om man frågar Leo; han la lång tid på att bygga sin avatar med solglasögon, fräsiga byxor och annat och det där gör att det på nåt vis blir ännu roligare att spela. När man har en person som ser precis ut som en själv att spela som.

Vill du också ha lite mer meningsfull skärmtid där hemma? Testa Zcooly kostnadsfritt i tre veckor, lovar att ni inte kommer ångra er! Det är S Å enkelt och roligt och Leo har verkligen fastnat, och han gör det där helt själv så han får liksom experthjälp i matte av spelet (inte min starka sida) samtidigt som han själv upplever det just som ett spel. För att prova Zcooly i tre veckor utan kostnad klickar ni HÄR och anger koden attvaranagonsfru så är ni snabbt igång och spelar. Och den 17/12 släpps som sagt den nya versionen, så då har ni hunnit köra in er lite på den gamla först innan uppdateringen kommer.

Tack Zcooly för att ni gjort mattelärandet så vansinnigt mycket roligare <3

 

I reklamsamarbete med ZCOOLY

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha fått tjuvtesta nyheterna i Zcooly!

  1. Super Leo var en testare för spelet, låter spännande, jag ska hålla ett öga på det.
    Ensam för att jag är intresserad av hur det är grafiskt ser ut. Som grafiker är jag så nyfiken 🤩😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *