Att ge julklappstips till barnen.

 

Jag brukar alltid få frågan att ge tips på julklappar när det kommer till killar i våras ålder, så nu tänkte jag visa vad vi köpt åt Noah. Leo vågar jag inte berätta ännu för det är mycket möjligt att han läser (herregud han kan ju googla och allt nu för tiden!) så det får vänta till efter jul, men ovan är vad vi köpt åt Noah. Och ja, det är ett visst tema men det här året var han precis lika specifik som förra året (då han enbart ville ha Greta Gris) och då får man ju liksom anpassa sig efter det.

Tyvärr köpte jag samtliga klappar på Black Friday så snudd på alla var slut, nog fler som hade samma tanke som jag, men jag skriver vad de heter istället för att länka så kan ni enkelt googla upp själv. Kanske har något kommit tillbaka i lager?

Noah är nu 4,5 år och hade en väldigt exakt önskan: han ville ha brandbilar och en monstertruck! Så jaha, lite så blev det, men så blandade jag upp med lite jag visste han skulle tycka var kul. Så från vänster:

Tvåvånings parkeringsgarage i trä, från Stoy! Jag gillar leksaker i trä, håller bättre och inte lika skrikiga i färgerna som plastversionerna är och Stoy gör grymma saker.

Sen plast så det förslår i denna som är en stor lastbil, fem små brandbilar, en helikopter med mera. Gillade att den har handtag så man kan bära runt den, det brukar de tycka är kul. Den fanns fortfarande dock! HÄR.

Sen något jag nästan köpte redan förra året; ett tågbord från Stoy! Som sagt; gillar Stoy starkt och det här bordet är riktigt smart. Finns HÄR.

Och så en bilbana för hans ålder som jag tror han kommer älska! Den hette High Speed Tornado Drift och var tyvärr slut, men går kanske att hitta.

Och så slutligen den hett efterlängtade monstertrucken. Egentligen inte alls för hans ålder såklart, men den såg stadig ut så tror den håller. Kanske är fjärrkontrollen för avancerad men den brukar han strunta i ändå, och Leo kör den säkert gärna om han får lov. Denna hette Ranger 1:14 Radiostyrd Monster Truck och jag hoppas att han ska tjuta av glädje när den packas upp.

Och japp, detta får alltså Noah! Hoppas det kunde ge like inspo.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ge julklappstips till barnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *