Att ha granen klädd och färdig!

 

Tadaaa!

Där är årets gran; klädd och färdig.

Ungefär prick likadan som de senaste åren, kanske aningen mer sparsam, men med samma pynt och med samma ljusslingor. Ljusen får jag alltid frågor om och jag använder alltså vanliga ljusslingor och inga klassiska julgransljus – tycker liksom det blir finare så. Två slingor har jag i en gran, brukar bli lagom.

 

 

Pyntet är allehanda kulor och annat som jag samlat på mig under åren; några köpta i Paris, några på julmarknader, några på Vellingeblomman och så vidare. I år köpte jag faktiskt inget nytt alls utan tänkte vänta till efter jul då allt reas ut, och så fylla på med vita eller frostblåa då istället. Inte för att det behövs haha men så att man har, eftersom det varje år är nåt som går i kras och eftersom jag är t o k i g i julpynt.

Men ja – ett stycke gran!

Bara klapparna som fattas.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha granen klädd och färdig!

  1. Vi ska köpa gran i dagarna, men Guuuuud vilket längt jag fick nu. Kanske måste lösa det idag istället?? :):)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *