Att ha pojktid.

 

Där är dom; mina två, på väg genom ett regnigt Ystad för fika och tillsammanstid en fredag när jag slutat tidigare och kunde hämta upp båda och ta en timme ihop utan några måsten. Ser ni hur GRÅTT det är?! Läste nånstans att vi hade 12 soltimmar i Ystad under hela november månad, är det inte alldeles förfärligt? T o l v. Inte undra på att skandinavier generellt mår dåligt och är deprimerade – med tolv soltimmar på en månad blir man ganska hängig.

 

 

Det SPÖREGNADE så pojkarna sprang över torget för att komma fram till Espresso House utan att bli dyngsura.

 

 

Väl på plats beställde vi varsitt bakverk (deras pepparkaksmuffins är ju livet!) och slog oss ner.

 

 

Och såhär ser Noah ut när man berättar att det inte finns sugrör att dricka sin chai med längre. Vansinnigt dålig idé tycker han som ni kan se.

Och så fick vi oss en tillsammanspaus bara sådär en fredag, och helgen kunde inte ha startat på ett bättre vis.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha pojktid.

 1. Trots ”arga blicken” är han underbar!! 😊 Båda dina grabbar är så fina! Så mysigt med oplanerad tid tillsammans! Tack för tips på doftljus, har verkligen hittat favoriter!! 👍 Tack också för en underbar blogg och ditt ord, jag väntar med spänning på en bok… 😉 Kramar från ett väääldigt grått Gotland 🤗

   1. Vi hade 1 (!!) soltimme och 15 regndagar här i Gävle i november. Jag saknar mitt hemma nere på Österlen.

    Ja, ja, ja, Espresso houses pepparkakscupcake är världsbäst! 😋

 2. Världsfint! Hur gör ni med hundarna nu när du jobbar på annan ort? Obs! Ingen dold mästring eller så. Genuint nyfiken pga lever själv med hundar…

  1. Haha inte så mycket att mästra kring ☺️ Vi har hittat en jättebra lösning med en pensionär i området som hänger här och gosar med dom 4-5 h per dag så de är ensamma ungefär 1,5 h på morgonen och 2 h på eftermiddagen ☺️ En bättre lösning än hunddagis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *