Att ha julavslutat!

 

I torsdags fick vi lite feeling på jobbet och bestämde oss för att dela på en liten flaska bubbel när arbetsdagen var slut och ha Secret Santa! Varför inte, liksom? Vi har en hel del olika kontor och där jag sitter var vi för dagen bara fyra personer (mitt folk börjar i januari så det kommer addera upp det en hel del, och sen har vi ungefär tre personer till som är där de flesta dagar i veckan, men totalt över 100 anställda dock inte placerade hos oss alltså). Så vi gav varann 20 minuter att handla på Emporia för max 50 kr och så löpte vi iväg efter att ha dragit namnen vi skulle handla till precis innan.

 

 

Jag fick Amelie – en helt fantastisk kvinna med skinn på näsan och smittande skratt, så det var lätt. In och köpa en sheet mask bara, en sån man ser ut som en tiger i, och så var det färdigt. Fanns två mycket klurigare personer att köpa till kan jag lova så jag var nöjd.

 

 

Där ser ni vår lilla samling!

Att vara så få som kärngäng på ett kontor skapar verkligen en familjekänsla på något vis? Trivs så himla bra och även om det är kul när det är fart och fläkt och mycket folk så är det ändå något charmigt med att vara få.

Fyra paket och en flamingo och en gran. Bra så.

 

 

Den holländska stackars killen fick mig i sin lapp, och han gjorde ypperligt ifrån sig! I det här paketet fanns det en liten duschtvål från Rituals, man tackar.

 

 

Och hej hej såhär såg jag ut! Ordinärt torsdagsstökig i håret och julfnissig, i klänning och kofta och med ny duschtvål.

Och så firade vi vår egna lilla julavslutning, innan det var dags för det stora firandet på det stora kontoret dagen efter med julklappslotteri och fula jultröjor.

Nästan så man önskar att det blev januari riktigt fort så vi alla blir samlade igen <3 Tror det är det bästa betyg man kan ge kollegor och en arbetsplats, faktiskt.

 

3 kommentarer till “Att ha julavslutat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg