Att se på mitt musikår!

 

Nu har Spotify släppt musikåret 2019 där man kan se vad man egentligen har lyssnat på under hela året. Tänkte vi kunde ta en titt på vad det är jag haft i lurarna? I år hade vi familjekonto med varsin profil så ingen skum techno har smugit sig in.

Tydligen skiftade min musik en del med årstiderna säger dom. På våren var det mycket Paul Rey, Joe Purdy med mera. Inga konstigheter där.

 

 

I somras var det Winnerbäck, Billie, Dance Monkey-låten och Beyonce som hägrade!

 

 

I höstas hade jag snöat in på Balance Ton Quoi (hysteriskt bra musikvideo på den för övrigt, se här), Beyonce och Billie.

 

 

Och sen blev det vinter med Winnerbäck, Purdy, Ariana Grande (7 rings för att vara exakt). Känns ändå som en bra samling för en vinter.

 

 

Tydligen var Billie Eilish min mest spelade artist 2019 och det kan nog stämma väldigt bra, tror jag lyssnar på hennes album When we all fall aslepp where do we go flera gånger i veckan. Älskar.

 

 

Här ser ni resten av laguppställningen. Exakt samma som det brukar vara, Melissa Horn saknas kanske och Ariana Grande har aldrig toppat en lista förr men jag fick dille på 7 rings och då lyssnade jag sönder den en månad och sen var det bra med det.

 

 

31 länder kändes inte så utvidgat men vad vet jag?

 

 

Här är mina mest spelade genrer!

 

Ja här kan man ju se att jag och Billie hittade varann. 35 timmar, herregud.

 

 

Ser ut som jag lyssnade färre timmar i år än de senaste två åren. 2016 var jag tydligen helt galen? Eller så var det för att även mannen räknades in där, tror det var innan familjekonto uppfanns.

 

 

Jaha här kan man då se vad jag lyssnat på sen 2010!

Väldigt rolig funktion. Minns exakt vad jag gjorde vid många tillfällen de låtarna spelades, musik sätter ju sig i minnet ihop med sinnesstämningar eller ögonblick.

 

 

Melissa Horn och jag har haft mycket tid ihop.

 

 

Och här kan ni se mina topplåtar både för 2019 och hela årtiondet! Tackar tackar för det.

Nån som lyssnat på typ samma?

 

5 kommentarer till “Att se på mitt musikår!

  1. Det är jätteintressant statistiken. Du slog min nerv med några titlar. Paul Rey med ”Tear me Down”. Älska din toplist och musik 🤗

    En studie från England visar att vår smak i musik förändras med utmaningarna i livet. Det är exakt fem faser. I början är det punk, i slutet av livet är det country. Okej, jag sitter fast i rock och alla typ musik 😂

    Jag är en något annorlunda typ. Från mjuk, folklore, hårdrock.

    Att lyssna på Medina, Enya, Anastaicia, Miss Li, Molly Sandén, Santiano, Stevie Nicks, Linkin Park och Rammstein 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg