I annonssamarbete med NETONNET

Att ha koll på det mesta!

 

Där sitter jag i soffan och är avslappnad. Och hur vet jag det? Jo! För att jag har en aktivitetsklocka på armen som talar om för mig prick allt jag kan tänkas vilja veta; vad min puls är, när jag varit stressad senaste tiden, hur många steg jag gått, hur jag har sovit och mycket mycket mer.

Hur bra?!

 

 

Klockan ser ut som en vanlig klocka, men så snart du lyfter armen mot ansiktet för att se vad tiden är så öppnas den digitala displayen där du kan se all information klockan samlat på sig. En hybridklocka, alltså, så man inte längre behöver välja mellan en som ser ”vanlig” ut och en klassisk aktivitetsklocka. Den har aktivitetspårning med Move IQ och tack vare Move IQ så känner klockan automatiskt av när du börjar röra på dig och registrerar din aktivitet och avslutar igen när du stannar. Supersmart med andra ord. Om man laddar ner Garmins mobilapp Garmin Connect (den är gratis) och ansluter klockan till sin smartphone synkas insamlad data automatiskt när du befinner dig inom räckvidd till din telefon. I appen får du en fullständig överblick över dina träningspass, aktiviteter med mera och grafer visar antal steg, din sömn och annat.

 

 

Om du funderar på hur stressad du är vid olika tillfällen kan du nu slippa fundera för det talar klockan om för dig. Klockan kan med pulsmätaren även övervaka din stressnivå under hela dagen och tala om för dig när det är dags att ta en paus. Jomenvisst! En egen stresscoach på handleden.

Klockan heter Vivomove HR Sport Seafoam och den hittade jag på NetOnNet HÄR! Där inne kan du hitta alla dina favoriter inom hemelektronik, och de har alltid har snabba leveranser och produkter till låga priser online och i lagershop – varje dag!

Nu ska jag återgå till min ostressade tillvaro under filten tror jag.

I reklamsamarbete med NETONNET, foto: Mikael Roos

4 kommentarer till “Att ha koll på det mesta!

  1. Åh va passande, här sitter jag och googlar och kollar och vill ha en aktivitetsklocka så jag slipper släpa runt på mobilen jämt. Men det är ju verkligen en hel djungel, denna ska jag kolla in, det viktiga är att den går ihop med en Samsung och går att koppla ihop till wellness-appen 🙂
    https://lotte4.blogspot.se

  2. Fantastisk klocka, jag älskar designen. Några frågor till dig. Hon har ett sömnspårning-läge, cykel eller rullstolläge (olika sportarter). Viktig fråga är hur länge batteriet hålla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg